Clicky

KSV Rumbeke 5 - 1 KFC Aarsele

Wedstrijd GR Danny op zondag 3 december 2023 om 09:15

Verslag wedstrijd

Na 2 weekendjes zonder wedstrijd was het eindelijk weer eens tijd om de beentjes te strekken. Aarsele mocht ons komen bekampen. De weersomstandigheden waren lekker frisjes en hopelijk waren we erbij vanaf de eerste minuut.

Aarsele zocht om ons van meetaf aan bij de keel te grijpen, maar daar slaagden ze niet in. Rumbeke startte gretiger en was dan ook gevaarlijker. Het spel was in ons voordeel en het was dan ook geen verrassing dat we de openingstreffer voor onze rekening konden nemen, na een tiental minuten was het Siebe die met een verraderlijk schot uitpakte, de bezoekende doelman zag de bal over zijn handen wegbotsen. Kort daarop kwam een prima voorzet van Siebe aan bij Lars die stevig binnenkopte maar de lat bracht redding voor de bezoekers. Ook een heerlijk schot van Stefan kon net met de vingertoppen in hoekschop worden verwerkt door de Aarseelse doelman. Nog voor rusten was er een lekkere voorzet van Stefan die Sander jammer genoeg naast kopte. De tegenstander probeerde wel het balbezit op te eisen in de eerste helft maar aanvallend stelden ze teleur en waren ze amper gevaarlijk. Zo waren we content om wat warmte te gaan  opzoeken in de Rumbeekse kleedkamer met een 1-0 ruststand.

Teamwork zorgt voor knappe zege........

Maar de spelers waren toch minder content met het geleverde spel en wilden zeker in de tweede helft uit een ander vaatje tappen, met enkele plaatswissels wilden ze het spel vloeiender krijgen maar in de eerste 10' was het spel enorm pover. Gelukkig was er onze doelman Jari die ons enkele malen moest behoeden van de gelijkmaker. Toch probeerden onze blauwtjes om het tij te keren en terug in het spel te komen, bijna konden we meteen juichen want Lars vond de vrijstaande Diego en het schot werd net vanonder de lat getikt. Het sein voor Rumbeke om het pedaal weer wat dieper in te drukken en met een wondermooie assist van Alex kon Stefan alleen op de doelman trekken, Stefan omspeelde de doelman perfect en legde de bal in het mandje, een doelpunt met een zucht van opluchting voor ons maar voor Aarsele ééntje die hun moed wat naar beneden deed gaan en 4' later was het nu Alex zelf die de voorzet van Sander lekker binnenkopte en nog een minuut later stond het scorebord op 4-0 te flikkeren toen Alex de bal binnenlegde na een mooie assist van Lars. Rond het halfuur werd dan toch de eerredder genet door de bezoekers, we zaten ondertussen in een hevige sneeuwval en het was meer bibberen op de bank van de koude want de wedstrijd was ondertussen al een tijdje gespeeld. En toch moesten we nog eens de pen bovenhalen toen er in wat geharrewar de eindstand op het bord werd gezet door Diego.

Een mooie zege voor onze ploeg waar we als team heel goed uitkomen vandaag!! Dikke proficiat!! Onze verdediging met onze doelman leverden vandaag een sterke prestatie af en als dat aangevuld met hard werkende middenvelders en vlot scorende spitsen doet dit alleen maar deugd als trainer!!

Geen kaarten

Doelpunten:

10'   (1-0) Siebe Vandekerckhove,

63'   (2-0) Stefan Lefevre,

67'   (3-0) Alex Ghergu,

68'   (4-0) Alex Ghergu,

75'   (4-1),

83'   (5-1) Diego Varrewaere.